💖1-3 dages levering // Spar 50% på næsten hele shoppen med koden "shopnu23" // Fragt fra 49 kr på alle ordre💖

0

Din kurv er tom

Om Os

Hvem er vi?

La'cessories står for Lash Accessories og vi forhandler produkter til vippe-teknikere. Hos os samler vi produkter som du skal bruge til at lave de bedste behandlinger, uanset om du har kunder derhjemme eller i din vippesalon. I tillæg til vores lashes, lim og tilbehør, har vi masser af produkter, der hjælper dig til altid at skabe en oplevelse i salon-kvalitet. Vi har eksempelvis belysning, Lash Pillows og meget andet, til at gøre dit vippe-arbejde bedst muligt og sikre mest mulig komfort, når du behandler dine kunder.

 

Vi synes nemlig, at det bør være nemt og hurtigt at lave vipper og vi vil sikre god komfort, hver gang du skal sætte lashes på. Dette gælder uanset om du lige er startet med at lave vipper eller om du er en erfaren professionel.

 

Vores engangsprodukter er primært lavet af bambus, og meget af vores tilbehør kan bruges igen og igen. Derudover sendes vores produkter i poser lavet af 80% genbrugsplast, som efter brug er 100% genanvendelige. Ved større ordrer sender vi i genanvendte kasser. Vores Marble Lash Tiles er også genanvendte, hvorfor de måske har små brugsspor fra tidligere brug. Men de virker stadig perfekt til at opbevare dine vipper sikkert og nemt, når du laver dine lashes.

 

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at opgradere din vippe-oplevelse og gøre det til en lækker oplevelse, både for dig og dine kunder.

Vi er baseret i Aarhus, og er altid klar til at besvare spørgsmål mm. på Sociale Medier, ellers kan vi kontaktes på: info@lacessories.dk